Vacature CE chauffeur winkeldistributie, Zwolle Zwolle


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Functieomschrijving:

Voor een opdrachtgever in Zwolle zijn we op zoek CE chauffeurs! Van maandag tot en met zaterdag wordt er gereden naar de verschillende filialen van Albert Heijn om deze te bevoorraden van vers- en droogwaren. Je rijdt met een oplegger met koelmotor langs deze adressen om de voorraad af te leveren. Het aantal te bevoorraden winkels hangt af van de route die je die dag rijdt. Om het in- en uitladen soepel te laten verlopen, maak je gebruik van rolcontainers.

Bij goed functioneren, en als je dit zelf natuurlijk ook wil, dan heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om jou over te nemen. Dit betekent dat jij dan een contract ontvangt direct bij de opdrachtgever.

Specifiek voor het coronavirus heeft het RIVM een aantal cruciale beroepsgroepen en vitale processen benoemd om de samenleving draaiende te houden tijdens de uitbraak. De functie van vrachtwagenchauffeur valt hieronder. Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om de samenleving draaiende houden? Solliciteer direct, samen staan we sterk! #corona

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Verloning volgens de TLN cao, D-schaal; 8% vakantiegeld; Nascholing code 95 (kosteloos); 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week; Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk; Goede begeleiding én persoonlijke aandacht Je kunt zowel fulltime als parttime werken; Een vaste standplaats: Zwolle.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur C

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature